Sensommer gps løb

[vc_row][vc_column][vc_column_text]skrevet af Jonny Jacobsen[/vc_column_text][vc_column_text]Mette og jeg startede cirka en måned før, med at kører vores nye nabolag tyndt for at finde steder til vores gps løb. det blev nok til en 5-600 kilometer, det var vældig sjovt at lave.
den 6/9-2013 begyndte der at komme deltagere med sneglehusene på krogen og tipien pakket.
grillen blev tændt og aftens maden blev indtaget i aften skumringen ved vores sø.
der blev selvfølgelig byttet historier og talt om LR13 som vi desværre ikke var med til.
den 7/9-13 (årets heldigste dag måske) kl. 10.00 blev der holdt breifing og reglerne for løbet blev gennemgået, færrest kørte kilometer bliver vinderen. kl. 10.30 blev første bil sendt afsted og der efter med 10 minutters mellemrum så på lidt over en time var alle 8 hold afsted.
der efter havde vi selv travlt med at nå ud til grusgraven hvor kaffepausen skulle holdes, vi nåede det heldigvis i god tid.
Mette havde bagt og brygget så der var rigeligt med kage og kaffe til alle.
i grusgraven var der 2 poster som næsten alle fik, der efter gik ruten videre til Klaus´skov hvor der også var gemt et par poster ligledes omkring Claus Andersen. hvor der var en post i sumpen (som godt nok var tør og kørefast)
så var det videre tilbage mod Røsnæs, nogen fik først dyppet bilen i Sejerø bugten for dernæst få skyllet undervognen fri for saltvand i søen, Elsebeth blev næsten som et barn med ti turs kort i tivoli, der blev både kørt den ene vej og den anden vej gennem søen.
Lars der ikke kørte off road men soft road valgte at klatre ud til posten i søen.
Da alle var vel ankomne til campen var grillen allerede igang med amerikansk oksesteg som vores flinke kassere havde fået fat i.
Da det var blevet lidt sent spiste vi i værkstedet.
der blev overakt præmier til de 2 vinder hold soft road blev vundet af Lars og Jeannette og off road blev vundet af Jens og Annette.
præmierne var selvfølgelig lokal vin fra Røsnæs.
så alt i alt en god weekend med gode venner og fantastisk vejr.
og gør vi det igen JA men vi vil håbe at der er flere med til næste år[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Dette indlæg blev udgivet i Artikler. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar