OM OS

[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]

Hvem er vi?

Velkommen til Dansk Land Rover Klub, region Nordvestsjælland.

Vi er en af Dansk Land Rover Klub´s 12 regioner, vi dækker området fra vest siden af Isefjorden over Slagelse til Sjællands Odde. Det er dog ikke nødvendigt at bo i området for at være med i region Nordvestsjælland.

Regionen ledes dagligt af regionsledelsen, der er valgt på den årlige regionalforsamling i februar.

Arrangementer

Regionen afholder forskellige arrangementer i løbet af året. Vi tilstræber at have et arrangement om måneden dog undtaget juli. Arrangementet er normalt 3. lørdag i måneden, fordelt på terrænkørsel besøg på forskellige virksomheder , museer m.m. eller bare en tur rundt i landskabet

Vi har nogle faste traditioner.

I februar afholdes regionalforsamlingen.

I forbindelse med Sct. Hans holder vi midsommerfest, hvor der indledes med 2. del af trialkørsel der strækker sig over 4 arrangementer.

I oktober løber regionens løvfaldsløb af stabelen. Det er et årligt tilbagevendende familie orienteringsløb.

I december har vi et julearrangement startende med træfældning, gløgg og æbleskiver. Ved dette arrangement er der børnevenlige indslag bla. Julemanden plejer at komme forbi. Senere har vi fællesspisning og gavespil.

I vinterhalvåret holdes kombinerede klub/værkstedsaftener 1 til 2 gange om måneden.

Vi har en ”kaffekasse” der bl.a. sørger for at der kan købes kaffe, øl og vand til en billig pris til vores arrangementer.

Terrænbevis

For at kunne deltage i klubbens forskellige terrænarrangementer kræves Terrænbevis. Vi afholder kursus i terrænbevis, der kan erhverves af alle og beviser at man har modtaget undervisning og bestået en prøve i terrænkørsel, således at man er i stand til at færdes forsvarligt med sin bil i terrænet. Hvis det ikke passer med at kunne deltage i vore interne kurser, er man meget velkommen hos de andre regioner.

Klubbens blad

Det landsdækkende klubbladet hedder Oasen, alle regioner har en side i bladet. Her skrives lidt om både afholdte og kommende arrangementer samt anden information til medlemmerne. I øvrigt har alle medlemmer mulighed for at skrive i bladet.

Ellers byder klubben på det årlige Landsarrangement i Juli. Det går på skift mellem de forskellige regioner. Landsarrangementet varer en uge med forskellige spændende aktiviteter for alle, terrænkørsel og konkurrencer.

Hvis ikke man er mættet af vore egne og hovedklubbens arrangementer er man altid velkommen hos de øvrige regioner, men man skal altid huske at melde sin ankomst i god tid i forvejen.

Men husk på at vore arrangementers succes afhænger af medlemmernes deltagelse – så mød op.

Lidt historie

Dansk Land Rover Klub startede som Nv. sjællands landrover klub i foråret 1976.

Fem lokale Land Rover ejere, Birger Ness, Arne Pedersen,

Peter Jørgensen, Per Bærentzen og Eli Birkemos, savnede hjælp og gode råd til vedligeholdelse, reparation og brug af deres biler.

Den daværende importør var ikke til nogen større hjælp. De fem fandt sammen og startede en lille forening og allerede efter få uger fandt stifterne sammen med ligestillede og Nv. sjællands landrover klub blev til Dansk Land Rover Klub

Klubben udviklede sig hurtigt i takt med den stigende interesse for den engelske bil Land Rover.

I dag er vi Danmarks største mærkeklub for biler med ca.1800 medlemmer hvoraf ca. 140 er med hos Nordvestsjælland.

Alle medlemmer for tildelt et fortløbende medlemsnummer.

Forsikringsmulighed

Dansk Land Rover Klub har en forsikringsordning for biler af mærket Land Rover, som alle medlemmer kan benytte sig af.

Dette er det eneste forsikringsselskab der forsikrer ved kørsel i terræn.

Vi har også en klubbutik der har et stort udvalg af forskellige LR effekter og bøger. (ikke reservedele)

Vi har forskellige rabat ordninger med nogle firmaer omkring f.eks. reservedele.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Skriv et svar