Tur til busmuseum i Skælskør 19/8

Tur til busmuseum.

Bodil havde inviteret på tur i det sydvestsjællandske, vi mødtes kl 11:00 ved Ørslev kirke nær Glænø. Efter kaffe og boller,samt et kig på dansefrisen i Ørslev kirke, ledte Bodil os på tur i hendes hjemegn

Første seværdighed var en lille kilde, der efter sigende skulle være helbredende, derefter gik turen mod Bisserup forbi det smukke Holsteinsborg, haven var blevet trimmet,så der var et rigtig flot blik ud over vandet mod Glænø.

Næste stop var havnen i Bisserup, efter lidt snak kørte vi ud til Kristiansholm skoven, bilerne blev vendt og turen gik nu ud til Glænø. Her var der en kort pause, hvor vi nød udsigten over vandet. Turen gik nu mod Skælskør, over Vedskølle og Tjæreby inden vi ankom til busmusset. Her blev vores biler linet op efter årgang, det var et prægtigt syn. Grillen blev sat op, og grillmesteren vendte pølser og brød til alles store fornøjelse.

Busserne blev flittigt studeret, og vi fik en tur i Pariserbussen fra 1934. Turen gik til Kobæk, en rystetur uden lige, men som LR kører er vi jo vant til den slags ? . Vel tilbage på museet var der kaffe og kage, hvorefter vi fik en rundvisning af stedets bestyrer, han kunne fortælle om alle busserne, deres historie og små anekdoter, meget interessant. Kl blev lidt over lukketid, da vi takkede af og kørte hver til sit.

En stor ros til Bodil for dette arrangement.

Dette indlæg blev udgivet i Artikler. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar