Landrovertræf i weekenden 20-21 april på Dønneland

[vc_row][vc_column][vc_column_text]skrevet af Annette Skovlund[/vc_column_text][vc_column_text]Træffet startede i det skønneste solskinsvejr. Tre campingvogne var stillet op men der var plads til en hel del flere.
Fredag aften mødte Anne-Grethe/Jørgen Lund (6366) og Jonas/Nicolaj (6365) op med deres vogne. Jens og Annette (1833) havde sat deres op for syns skyld.
Lørdag middag kom Jonas/Dorte/Nicolaj og Anne-Grethe/Jørgen Lund så med fuld oppakning til en overnatning i campingvognen.
Vi fik lidt frokost, som blev spist i dejlig solskin og godt selskab. Senere kom Henrik Jørgensen (7342) og Ole Christensen (8995) til, dog kun med landrovere. Deres koner stødte til senere på dagen.
Vi kørte så en ringridning med roverne, til stor fornøjelse for alle. Vi kørte på Jens’ mark og selvom vi kun var få, så gik der alligevel sport i det.
Efter at have indtaget en kop kaffe og et stykke hjemmebag, kørte vi en tur ud i de sidste solstrejf. Vi kørte igennem Gammelrand/Aunsøgård, videre ud af grusveje til Gl. Svebølle og rundt om kongens Møller, hvor vi gjorde holdt ved Strids Mølle.
Da vi kom hjem tændes grillen, hvor vi grillede vores mad og spiste den i det opstillede klubtelt. Resten af aftenen stod på råhygge i lyset af flagermuslygter.
Søndag stod oprydning og nedpakning.
Jens og Annette takker for en dejlig weekend.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Dette indlæg blev udgivet i Artikler. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar