Forårs træf hos Jens Modin 9 maj

Regionslederen Jens Modin bød på en weekend på Dønneland, hvor medlemmerne kunne komme med telt, campingvogn eller bare deltage med landroveren.
Der var lagt op til en weekend hvor der ville ske lidt af hvert: Lørdag formiddag spilarrangement, lørdag eftermiddag ringkørsel og søndag formiddag en lille greenlanning.
Lørdag formiddag kom Peter Jørgensen for at lave et spilarrangement, hvor bilernes spil kunne afprøves. Men dette blev ikke til noget, da der ikke var nogen som dukkede op til det.
2 campingvogne deltog, og vejret om formiddagen var nogenlunde med lidt sol. Da vi havde sat campingvognene på plads, hyggede vi os med en god snak og godt brød.
Omkring middagstid kom to biler forbi og hilste på os. Det var Peter og Anders i deres 90”.
Om eftermiddagen skulle vi så dyste om ringkørsel stenen. Der var tilmeldt 4 biler og efter en god dyst og en indlagt kaffepause (Der var en steg som skulle på webberen), fandt vi så en vinder. Det blev for 3. gang Jørgen og Ane Grethe Lund som var suveræne.

003
Om aftenen blev bålet i hytten så tændt efter at stegen og isen var blevet spist sammen med en god vin og et dejligt selskab, bestående af Peter og Kirsten Jørgensen (0003), Jørgen og Ane Grethe Lund (6366), Jonas Hansen og Dorte (6365) og Jens Modin og Annette Skovlund (1833).
Søndag formiddag skulle vi så have kørt en greenlanning, men gr. den ringe deltagelse aflyste vi den. Der blev i stedet pakket vogne og vi afsluttede træffet.
Et stort tak til dem som deltog.

Jens og Annette (1833)

Dette indlæg blev udgivet i Artikler. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar