70 års fødselsdag for Land Rover mærket 29-04-2018

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Dato: 29.04.2018

Arrangement: 70 års fødselsdag for Land Rover

Dato: 29-04-18 kl. 10:00 – 18:00

Sted: Under den nye Lillebæltsbro

Adresse: Gl. Strandvej, 5500 Middelfart

GPS: 55.51 92 528 – 9.76 16 503

Kørselsvejledning: Kør ad Strandvejen i Middelfart mod Strib og drej ned på den store græsplæne når du møder skiltene på venstre side.

Kontakt vedr. arrangementet: HB, email: hb@dlrk.dk – telefon: 93 10 11 46

Beskrivelse: Denne dag vil klubben lave et stort samlet arrangement, hvor vi alle sammen får mulighed for at mødes og vise alle vores Land Rovere frem. Vi håber så mange som muligt vil deltage. Der er selvfølgelig ingen deltagergebyr til dette.

70 års jubilæum for præsentationen af den første Land Rover.

Dansk Land Rover Klub inviterer til en hyggelig weekend, hvor vi sammen skal fejre at det er 70 år siden at den første Land Rover blev præsenteret på Amsterdam Motorshow d.30 april 1948.

Det markerer vi sammen på Lillebælt´s halvøen, lige under den nye Lillebælts bro på Fyn siden.

Her vil vi søndag d.29/4 i tidsrummet 10-15 vise vores biler frem for hele verden, ved en samlet udstilling af vores biler.

Vi skal naturligvis have hele udviklingen med, således at vi starter så tæt på 1948 så muligt og slutter med en 2018 model og ellers i alle de afskygninger der er muligt.

Så vi håber at der kommer både velpudsede veteranbiler, flotte brandbiler, grøn/sorte militær biler, veludstyrede turbiler, pimpede mudderscootere, gejlede hestetrækkere og ikke mindst lækre direktionsbiler.

Vi ved at en ½ dag aldrig er nok, når vi alle mødes. Der er slet ikke tid nok til at sparke dæk og fortælle røverhistorier. Derfor har vi booket fællesteltet på Vejlby Fed Camping, hele weekenden. 27-28-29/4. Her kan vi alle mødes og pleje fællesskabet. Så er det bare om at samle familien og booke en plads på campingpladsen.

Vi arbejder i øjeblikket på nogle aktiviteter om lørdagen. Det kunne være en hyggelig grenlaning i området, udstilling af biler på rådhuset, eller noget helt andet. Ophold og forplejning er for egen regning. Fortæl at du kommer fra DLRK når du booker campingpladsen, så kommer vi til at ligge sammen. Lørdag arrangeres der noget fællesspisning, nærmere herom når vi kommer tættere på.

Vi opfordrer til at man ude i regionerne arrangerer fælles kørsel til og fra træffet, hvad enten man kommer hele weekenden, eller bare noget af den. Tilmelding er kun nødvendig i forhold til campingpladsen.

Hvis man vil deltage i udstillingen søndag, skal man være på pladsen senest Kl. 09:30. Der bliver mulighed for parkering af ”civile” biler og campingvogne i nærheden.

Selve udstillingen er KUN for Land Rovere.

Vi håber at vi bliver rigtig mange som vil deltage, så vi kan vise resten af verden at vores biler betyder meget for os.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text][quform id=”1″ name=”Tilmeldingsformular”]

OBS: For at se dig på listen over tilmeldte herunder, skal du efter du har udfyldt tilmeldingsformularen genindlæse denne side.

[/vc_column_text][vc_separator style=”shadow”][vc_column_text]

Tilmeldinger

[wpdatatable id=1][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Dette indlæg blev udgivet i Afholdte arrangementer. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar