Lands-arrangement 2016

Logo

LANDSARRANGEMENT 2016 i Region NORDVESTSJÆLLAND

Dansk Land-Rover Klubs 40 ÅRS JUBILÆUM

Det hele startede for 40 år siden, da 7 mænd fandt på at danne grundstenen til Dansk Land-Rover Klub.

Derfor vil vi, Region Nordvestsjælland, gerne inviterer alle klubbens medlemmer, samt udenlandske Land-Roverfæller, til jubilæumstræf, ved den sjællandske vestkyst fra den 24. juli til og med 31. juli. (uge 30).

Vi skal have vores camp på Urhøj campingplads lige syd for Kalundborg. Campingpladsen ligger helt ned til vandet og har egen strand. Der er legeplads med hoppepude, sandkasse og m.m. til børnene. Der er minigolf for de lidt større legesjæle og en lille restaurant, hvor man kan købe dagens ret, så ingen madlavning, ingen opvask, ren ferie, hvis det er det, man har lyst til. Der kan også bestilles morgenbrød på campingpladsen. Der er gode bade- og toiletforhold. Det koster 2 kr for enkelt bad og 10 kr for familiebad.

Men der er også rigtig god mulighed for at bruge Jammerbugten til et friskt bad, evt. sammen med et badedyr.

Og så har campingpladsen den skønneste udsigt over havet og den er helt gratis.

Vi har indgået en rigtig god aftale, syntes vi selv, med campingpladsen om, at vi kan disponere over 250 pladser frem til den 1. maj 2016. Derfor vil det være en rigtig god ide, at få tilmeldt sig med det samme, når tilmeldingsblanketterne er klar ( vi forventer at den er klar medio januar 2016), da det bliver efter først til mølle princippet. Og vi vil bestræbe os på at få folk til at kunne ligge sammen regionsvis.

For efter den 1. maj vil der ikke kunne gives garanti for, at der er plads, og hvis man får en plads bliver det der, hvor der er en plads.

Programmet for hele ugen vil indeholde konkurrencer for både små og store legebørn, dejlige køreture i det vestsjællandske landskab, lidt godt til ganen for de voksne i festteltet, børneaktiviteter og med et ungdomstelt for de unge.

Om aften, når vi samles i teltet, vil vi orientere alle deltagere, danske som udenlandske, om dagens og næste dags aktiviteter/konkurrencer. Og der kan komme sjove twist i løbet af aftenen.

Yderligere information om campingpladsen kan findes på deres hjemmeside www.urhoej-camping.dk

Program og tilmelding kommer senere.

På gensyn i 2016.

Region Nordvestsjælland.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Skriv et svar